Mozaïekwandeling door Lisse, 22-04-2018

Zondagmiddag is het bijna standaard: Even een rondje lopen met de Vrienden van het Laarzenpad in en om Lisse.Vanmiddag was weer de mogelijkheid om langs de Bloemenmozaïeken in Lisse te wandelen of fietsen. Ivm de drukte besloten wij om het wandelend te doen.

Er waren op onze wandelroute enkele mooie bloemkunstwerken te zien, maar op een gegeven ogenblik hebben we onze route verlegd. We liepen langs het Keukenhof, verbaasden ons over de grote hoeveelheden mensen daar, met auto, fiets, scooter, oldtimers ed en langs de hoofdingang naar de Van Lyndenlaan.

Op de Spekkelaan bleek waar de naam vandaan gekomen moet zijn, want daar lagen allemaal spekjes in het gras… Uiteindelijk via het Atelier van Iet Langeveld en Wout naar het beginpunt,  Floralis, gegaan waar we op het terras van een heerlijk drankje genoten hebben. Het prachtige warme weer maakte er een mooi spektakel van.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.