Wandeling door Sassenheim, 6 mei 2018

De Vrienden van het Laarzenpad liepen vandaag bij de buren, in Sassenheim, richting het Uitkijkpunt aan de Menneweg.Verzamelplaats dit keer op de parkeerplaats bij Snackbar Thomas aan de Parklaan. Van hier uit liepen we langs de Van Pallandtlaan naar de Schiphollijn, over het fietspad naar de Menneweg.

Onder het spoor door en aan het eind was de Eendenkooi aan de linkerkant en het uitkijkpunt aan de rechterkant. Hier heb je een mooi uitzicht over de Kagerplassen, waar het druk was met allerlei bootjes.

Na een klein half uurtje zijn we terug gelopen naar Sassenheim om in het Rusthoffpark een drankje en een stukje appelgebak te nuttigen, waarna we weer richting Thomas gingen. Een mooie wandeling door Sassenheim.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.