CastleFest Processie naar de Wickerman 3 augustus 2018

Op vrijdagmiddag 3 augustus werd traditiegetrouw de processie van de Heidense bende gehouden.Centraal op het veld werd verzameld, waarna onder begeleiding van Gab de hele processie op pad ging naar de Wickerman om daar de offers te brengen.

Onder luid drumgeroffel en het zingen van mantra’s ging de stoet op weg richting het hoofdveld waar de Wickerman stond opgesteld. Daar aangekomen werd door de verschillende onderdelen nog een extra groet gebracht aan de Wickerman, waarna Gab alle offers in haar mandje verzamelde. Alles werd vervolgens door elkaar geroerd en ten offer gebracht in de buik van de Wickerman.

Hierna werd nog gedanst en vertrok de stoet weer richting het Heidense Bende veld. Het is steeds weer een emotioneel gezicht, wat door duizenden wordt gadegeslagen achter de hekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.