CastleFest zondag 5 augustus 2018

De zondagochtend werd dit keer geopend door de 9-wereldengroep die een heildronk brachten.De grote hoorn ging, gevuld met water, de kring rond waarbij ieder een wens kon uitspreken en een slok mocht nemen. Of een offerstraal op de grond gooien, dat was ook in orde. Aan het eind heeft René ook nog een wateroffer gebracht met de hoorn, die golven water zijn mooi in beeld gebracht.

In de middag werd de drumcirkel geleid door Centrum Innerpeace, waarbij het er heel emotioneel aan toe ging, zó’n fantastisch mooie energie was er in de cirkel op het veld. De tekst van het lied “We Are One” stond op verschillende vaandels geschreven, zodat iedereen kon meezingen.

Jammer genoeg werd het daarna snel weer tijd om alles af te breken na 18:00 uur en zat het CastleFest 2018 voor de zomer er weer op. We kijken uit naar de wintereditie en naar de volgende zomereditie. Zéér vélen zitten nu thuis met een grote Dip om het gemis van alle broeders en zusters op het CastleFest. Het was een hele warme droge editie dit keer met veel mooie herinneringen! Ieder dank voor hun inzet om dit evenement tot een groot succes te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.