Nieuwjaarsreceptie Gemeente Hillegom, 2 januari 2019.

Woensdag 2 januari 2019 werd de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Hillegom gehouden in het Gemeentehuis.De inwoners van Hillegom konden de burgemeester en wethouders en raadsleden hun beste wensen doen.

Daarna nam burgemeester Arie van Erk plaats op het podium, waar hij eerst Marc Witteman memoreerde, die als Hillegommer hier de politiek was ingegaan alvorens hij uiteindelijk burgemeester werd van Stichtse Vecht. Vandaag was de uitvaart van Marc na zijn overlijden vorige week.

Hierop was het tijd voor de Nieuwjaarsspeech, waarna de burgemeester de genomineerden voor Vrijwilliger, Mantelzorger en Kanjer van het jaar 2018 naar voren riep.

De heer Maas werd een Hillegomse Hangkous overhandigd als Vrijwilliger, mevrouw Van den Akker-Schoonderbeek kreeg een Hillegomse Hangkous als Mantelzorger en Remco Out kreeg een cheque twv € 250, te besteden aan een vrijwilligersorganisatie of een ander goed doel.

Onder het genot van een hapje en drankje werd nog even nagepraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.