Wandeling Vrienden van het Laarzenpad Lisse, 28 april 2019

Vanmiddag met de Vrienden van het Laarzenpad een leuke wandeling gemaakt in het Keukenhofbos. in Lisse.Bij het park Keukenhof is het ongelooflijk druk en een paar meter verderop is er de serene rust op het Laarzenpad te vinden. Heerlijk gewandeld, beginnend met wat regen, maar het werd gelukkig wel droog.

Onderweg ook twee “Fluisterboten” met toeristen tegen gekomen die een mooie route gevaren hebben, hopelijk hebben ze nog wat bloeiende velden gezien.

Wij hebben in ieder geval genoten van de wandeling, die ook langs de kabouters ging. In dat stuk bos is groot onderhoud gepleegd en hopelijk wordt ook daar alles weer mooi groen, wel veel waterruimte gecreƫerd. Even door naar de overkant van de Stationsweg om ook daar het bos in te gaan om verderop bij de Hofboerderij te stoppen voor een kopje koffie, thee en een lekker stuk appeltaart.

Ondanks het natte begin was het een heerlijke wandeltocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.