Uitreiking Koninklijke onderscheiding aan Joop Slijkerman, Hillegom 16 juli 2019

Na afloop van de eindmusical van de Johannesschool in Hillegom werd iedereen bedankt, echter voor één persoon was een ander uitgenodigd om de dankwoorden uit te spreken!Burgemeester Arie van Erk was het podium opgeklommen en bedankte Joop Slijkerman.

De heer Slijkerman ontvangt deze onderscheiding voor zijn 20 jaar lange bijdrage aan de eindmusical van de Johannesschool, hij maakt de teksten, muziek en zorgt voor de muzikale begeleiding. Ook zorgt hij bij deze gelegenheid voor het licht en geluid.

Tevens zet hij zijn muzikale kwaliteiten ook in bij het koor Himonos en de musicalgroep Hakuna Matata. Voor deze verenigingen componeert hij al 20 jaar muziek, schrijft liedjes en verzorgt de muzikale begeleiding bij repetities en optredens.

Ook heeft hij zich voor het Oranje Comité ingezet tijdens de jubileumjaren: 60-en 65 jaar vrijheid en elk jaar is hij van de partij tijdens de nationale herdenking in de Maartenskerk en bij het monument in het Molenduin voor de muzikale omlijsting.

Zéér terecht dat Joop deze onderscheiding opgespeld kreeg en hij was er zó van onder de indruk, dat hij er stil van was.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.