Opening Monumentendagen Hillegom

Zaterdagochtend 31 augustus2019 werden in Hillegom de Monumentendagen geopend door het hijsen van de vlag van de Vrienden van Oud Hillegom door fotograaf Tony Whelan, beter bekend als Tony Trampoline.

De Vrienden hebben gekozen om vandaag de opening te doen ivm de Harddraverijfeesten die op zaterdag 14 september plaats vinden. Over twee weken zijn oa de kerken en andere Hillegomse monumenten te bezichtigen.
Binnen in Veelzorg, het onderkomen van de Vrienden, was een expositie van de foto’s van Tony Trampoline te zien, zowel op enkele TV-schermen, als ook ingelijst. Tony heeft de gave om Hillegom op zeer sprekende wijze in beeld te vangen.
Tevens was een van de loftwoningen open voor bezichtiging, mooi gebruik gemaakt van de details van de oude bollenschuur, zoals de trap en de zolderluiken.
Veelzorg is zéker een bezichtiging waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.