Kerstevent Hillegom, 14 december 2019

Zaterdag 14 december was een Kerstevent georganiseerd in het centrum van Hillegom.

Verspreid over de Hoofdstraat en het Henri Dunantplein stonden enkele kramen, was de Kerstman met zijn gevolg aanwezig en liep een ganzenhoedster rond. Ook was koor De Gele Hoed aanwezig dat sfeervolle Kerstliederen ten gehore bracht. In de Hoofdstraat stond een herberg met chocolademelk en op het HD plein was een springkussen voor de kinderen. Ook kon men in de arreslee met de Kerstman op de foto. Later vanmiddag is er voor het eerst de SantaRun, die georganiseerd wordt door de Rotary van Hillegom/Lisse.

De Hoofdstraat is tijdens de feestdagen dicht gestraat, zodat de winkels goed bereikbaar zijn. Het Burgemeester Van Nispenpark is de afgelopen dagen voorzien van nieuwe paden, wat ook een onderdeel is van het SantaRun-parcours.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.