Opening Bruidswinkel The Wedding Woman, 21 december 2019

Op zaterdagmiddag 21 december rond 12.00 uur werd Bruidswinkel The Wedding Woman door burgemeester Arie van Erk geopend.

Samen met eigenaresse Paola Beijersbergen van Henegouwes (26) knipte burgemeester Arie van Erk het openingslint door.

Paola vertelt: “Toen de kans zich voor deed om een bestaande zaak en collectie over te nemen, heb ik samen met mijn moeder besloten dit samenwerkingsavontuur aan te gaan. Mijn passie voor deze prachtige jurken komt namelijk door haar.”

Een bruidswinkel trekt klanten uit heel de regio. The Wedding Woman wil dan ook graag een aanvulling zijn op het winkelaanbod in het Hillegomse centrum. En met het mooie pand aan de Hoofdstraat 63 gaat dat zeker lukken!

Paola begeleidt graag de bruiden in hun zoektocht naar een jurk voor één van de mooiste dagen in hun leven. De jurken zijn betaalbaar, alle jurken zijn niet meer dan € 1.500,- Bovendien wordt de jurk op professionele wijze op maat gemaakt door een ervaren coupeuse. De winkel is open op afspraak. Zo is er altijd maar één bruid met aanhang in de winkel en krijgt zij alle aandacht die zij verdient.

The Wedding Woman staat voor persoonlijke aandacht en maatwerk.
En alle bruiden die in januari 2020 een vrijblijvende afspraak inplannen krijgen op hun gekochte jurk 10% openingskorting!

De aanwezigheid van herenmodehuizen zoals Spierings en Bernhard Schulte en de juwelier aan de overkant is natuurlijk een mooie combinatie waardoor trouwlustigen alles dicht bij elkaar hebben in de Hillegomse Hoofdstraat.
Meer info op: info@theweddingwoman.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.