Nieuwjaarsreceptie 2020 Gemeente Hillegom, 2 januari 2020

Donderdagavond 2 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats in de Raadszaal van het Gemeentehuis van Hillegom.

Nadat de bezoekers de burgemeester, wethouders en raadsleden de hand geschud hadden, nam burgemeester Arie van Erk het woord voor de nieuwjaarstoespraak. Hij vroeg ook aandacht voor de hulpverleners, zoals politie en brandweer, die toch altijd weer voor de bewoners klaar staan, ondanks de zware druk op hun functie. Onder andere de situaties in Den Haag vragen veel van de manschappen. Dan blijft er bijna niemand meer over om in actie te komen in Hillegom, maar tot op heden lukt alles nog.

Hierna werden de genomineerden voor de Vrijwilliger van het Jaar op het podium geroepen: mevrouw José van der Elst, Martijn Zuiderduin en mevrouw Lenie van Diessen. De jury heeft Martijn uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar!

Daarna kwamen de Toppers van het jaar aan de beurt: Mevrouw Ria Lommerse-van der Zande, de heren Ruud Verhoeven en René van Nieuwpoort waren de genomineerden. Mevrouw Ria Lommerse-van der Zande werd Mantelzorger van het Jaar!

Kanjer van het Jaar was Famke van Trigt, die zich al op jeugdige leeftijd inzet voor de Hillegomse Tennisvereniging, waarvoor zij een bon van € 250 kreeg, te besteden aan een goed doel, plus een envelop met inhoud voor zichzelf.

Tevens gaf de burgemeester aan dat het dit jaar de 6e keer was dat hij de Nieuwjaarstoespraak mocht houden, zijn wettelijke termijn loopt dit jaar af, maar hij wil dólgraag opnieuw voor minstens 6 jaar aan de slag als burgervader van Hillegom, wat met een luid applaus werd ontvangen.
Hierna was er tijd voor een gezellige nababbel, met een hapje en drankje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.