Introductie VoetstAPPen app, 12 september 2020

Zaterdagochtend 12 september om 11.00 uur werd de VoetstAPPen app geïntroduceerd door Hans Lommerse en wethouder Fred van Trigt op het Stationsplein in Hillegom.

Deze informatieve app is op iedere Android telefoon en iPhone te downloaden in de Appstore, zoek op voetstAPPen en je hebt hem!
Deze app heeft voorlopig 2 routes, de Bloembollen- en de Kunstroute.
Na het downloaden kun je de app openen door op START te drukken.
Dan volgt de route met infoballonnetjes. Als je deze aanklikt, verschijnt een informatieve tekst per object, mét de mogelijkheid om deze tekst ook voorgelezen te krijgen, zodat je met oordopjes in rustig de informatie krijgt.

Op het Stationsplein had een groep mensen zich verzameld die uitgelegd kreeg hoe de app te gebruiken. Zij kregen ieder een goodiebag mee, met een papieren kaart met de 2 routes. De tasjes werden mvb een paraplu uitgereikt om zodoende de 1,5 meter te waarborgen.
Om de 2 minuten kregen koppels van 2 personen een goodiebag uitgereikt en konden starten, de wethouders Karin Hoekstra en Fred van Trigt waren de eersten die van start mochten gaan.
In de tas zat ook een bekertje, waarmee bij Kwekerij Veelzorg een kopje koffie of thee gekregen kon worden. Kwekerij Veelzorg is sinds kort de thuisbasis van de Vrienden van Oud Hillegom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.