Leiding en leden nieuwe Hillegomse scoutinggroep Hyllenkem geïnstalleerd, 28 maart 2021.

Op zondag 28 maart heeft scouting Hyllenkem de volgende mijlpaal bereikt. De eerste installaties zijn geweest! Dat ging met een grote groep, dus iedereen 1 voor 1 was niet mogelijk. Daarom ging het in groepjes. In totaal zijn er 6 man leiding geïnstalleerd, 4 bevers, 20 welpen en 5 scouts. Een van de scouts werd zelfs met videobellen in de opkomst gehaald, vanwege een quarantaine, waar ze zelf niets van wist. Het weer was ons ook nog gunstig gezind, doordat het droog was kon alles buiten, en konden de ouders op afstand meekijken. 
De leiding is geïnstalleerd door de voorzitter en penningmeester van regio Hollands Midden. Daarna konden de leiding van de speltakken zelf hun kinderen installeren. 
Wij hebben een geweldige dag gehad met de kinderen. We kunnen niet wachten tot alle uniformen met alle insignes zijn versierd, en we er echt allemaal officieel als scouts uitzien. 
Scouting Hyllenkem is altijd op zoek naar nieuwe leden. Vooral bij de bevers en scouts zouden wij nog meer leden kunnen verwelkomen. Ook leiding is altijd welkom. Bij interesse kun je de website bekijken en daar het formulier invullen. Ook kun je een mail sturen naar hyllenkem@gmail.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.